Reisverslagen

Reizen

Reizen 2022 naar Davos en Zwarte Woud

Wederom bieden wij u de mogelijkheid aan om in 2022 deel te nemen aan een reis in KBO-verband. Deze reizen worden in nauwe samenwerking georganiseerd met van Oeveren Reizen.

Davos

Ook dit jaar hebben wij wederom gekozen voor een weekreis, en wel naar fraai gelegen kuuroord Davos. Het kanton Graubünden. De stad is de hoogstgelegen stad van Europa op 1560 meter en bij ons Nederlanders vooral bekend van het schaatsen en de enorm schone lucht, die een zeer verlichtende werking heeft. Davos ligt midden in een prachtig berggebied met heerlijke routes, sfeervolle bergdorpjes en interessante excursies.

Het Zwarte Woud

Dit najaar gaan we in KBO verband naar het interessante Zwarte Woud in Duitsland, een middelgebergte met een zeer fraaie natuur. In het zuidelijke deel van het Zwarte Woud heeft het gebergte rond het beroemde Schauinsland zelfs alpine vormen aangenomen. Absoluut hoogtepunt op deze reis is het bezoek aan het subtropische Mainau in de Bodensee. Kortom, een reis die zeker tot de verbeelding zal spreken. Gaat u ook mee?

Klik hier voor de brochure met uitgebreide informatie en voorwaarden.